Connect with us

EDITORIAL

Binențeles că impozitarea veniturilor, inclusiv a pensiilor speciale, este constituțională – CURIERUL ROMÂNESC

Publicat

on

Binențeles că impozitarea veniturilor, inclusiv a pensiilor speciale, este constituțională – CURIERUL ROMÂNESC

Înțeleg că CCR a decis că impozitarea pensiilor speciale este neconstituțională.

Ne așteptam la acest lucru, căci și amânarea a avut un rol politic: după alegeri.

Binențeles că impozitarea veniturilor, inclusiv a pensiilor speciale, este constituțională.

Neconstituțională și antiromânească, luând forma unui grup infracțional organizat este actuala Curte Constituțională.

Ca să își apere privilegiile emit decizii politice sau în folos personal.Sunteți niște oameni fără de onoare, slugile propriilor interese, în bătaie de joc față de poporul român.

Este necesar ca abuzurile oricărei puteri în stat să poată fi limitate de controlul unei alte puteri.

Acum Curtea Constituțională ține loc de parlament, de guvern, de președinte.

Un mecanism prost gândit care ține un popor sclavul unor interese meschine.

Impozitarea diferențiată se practică în toată lumea occidentală.

De moralitatea celor care iau aceste decizii nu are rost să mai discutăm, banii vorbesc.

Aceste abuzuri trebuie să fie oprite, chiar dacă este necesară modificarea constituției.

Acolo trebuie să fie magistrați adevărați și nu borfași numiți politic, profesioniști patrioți care pun dreptatea în fața propriilor interese.

Marius Lulea: Binențeles că impozitarea veniturilor, inclusiv a pensiilor speciale, este constituționalăÎnțeleg că CCR a decis că impozitarea pensiilor speciale este neconstituțională. Ne așteptam la acest lucru, căci și amânarea a avut un rol politic: după alegeri. Binențeles că impozitarea veniturilor, inclusiv a pensiilor speciale, este constituțională. Neconstituțională și antiromânească, luând forma unui grup infracțional organizat este actuala Curte Constituțională. Ca să își apere privilegiile emit
Claudiu Târziu: anumită parte a „presei” încearcă să fixeze eticheta de extremism pe AURO anumită parte a presei, să zic așa, încearcă din răsputeri, de o săptămînă încoace, să fixeze eticheta de extremism pe AUR. În acest sens, fabrică ”dovezi” dintre cele mai stupide. După ”deconspirarea” mea ca dughinist, pe baza unei fotografii în care nu apăream dar în care eram confundat cu altcineva, a venit, iată, ”deconspirarea”
Ciprian Ciubuc(AUR): top 10 porunci ale poporului românE atât de simplu! Cele 10 porunci ale poporului român dintr-un ziar din 5 Octombrie 1930: 1. Daţi copiilor voştri nume românesc!2. Păstraţi-vă graiui, portul şi obiceiurile celevechi româneşti, pentru că acestea sunt temeliile întregii naţii româneşti.3. Limba românească este o moştenire din bătrâni şi totodată o avere care nu trebue să se piardă niciodată.4.
Andrei Caramitru a dezvoltat o obsesie față de AUR. Ce recomandă mediciiAndrei Caramitru nu mai poate dormi noapte de grija AUR. Deși calitățile personale nu îl recomandă pentru mai nimic, nici măcar pentru dat cu părerea în spațiul public, a devenit un fel de bufon al USR-ului care reușește cu multă migală să scadă în fiecare zi procentele partidului comunist, ne scuzați, fascist din România. Iată
ARIADNA de AUR: se retrage pentru a continua acțiunile unioniste civice inițiate de George SimionA sosit momentul să mă retrag din AUR Uneori în viaţă Dumnezeu ţi le așază prea bine sau pur și simplu întâlnești oameni care îţi dau o anumita direcție, oameni care contribuie la dezvoltarea ta. Aveam 14 ani când mai in glumă, mai în serios mi-am stabilit visul : ca peste cativa ani sa formez

 » sursa: www.curierulromanesc.ro

citește

EDITORIAL

Secția specială trebuie să rămână: este necesar un control asupra abaterilor procurorilor și judecătorilor

Publicat

on

Utilizarea procurorilor și judecătorilor în bătălia politică a devenit o realitate curentă în România. Pare să fie o proastă moștenire a perioadei comuniste, când prin justiție imperiul comunist controla nomenclatura internă. Un procuror sau un judecător poate distruge o viață sau mai multe, însă nimic și nimeni nu îl poate trage la răspundere.

Rolul secției speciale este tocmai de acela de a reduce abaterile și erorile din zona justiției. Principiul separării puterilor în stat implică totuși și controlul puterilor în stat.

Nu se poate să avem procurori care să nu răspundă pentru faptele lor rele, nu putem avea judecători care să dea în continuare sentințe contrare principiilor de drept.

Dar este important ca această secție specială să funcționeze, să fie una reală, să nu devină chiar ea un instrument politic împotriva procurorilor și judecătorilor. Acest lucru ține însă de profesionalismul și seriozitatea celor de acolo, să nu avem doar o simplă mână care spală o altă mână iar românii să rămână cu problemele create.

citește

EDITORIAL

Parlamentarii se vaccinează în al doilea val, înaintea majorității românilor

Publicat

on

Parlamentarii români se vor vaccina în perioada imediat următoare, făcând parte din următorul val în care această procedură se va aplica în România.

Dacă primul val s-a referit la cadrele medicale, la persoanele cu risc ridicat sau cu o expunere mare, în al doilea val au fost incluși parlamentarii români, alături de guvernanți și de președintele țării.

Sunt acești politicieni mai importanți decât majoritatea românilor? Cu siguranță că nu, dar pe lângă pensii speciale acum vor avea și un tratament preferențial în fața bolii.

Administrația parlamentului României a anunțat deja senatorii și deputații despre acest drept și li s-a cerut să precizeze dacă doresc să se vaccineze în valul doi, așa cum li se oferă acest drept.

citește

EDITORIAL

Cuplul PNL-USR a dat comanda: școlile vor rămâne închise. Cine îi vrea proști pe români?

Publicat

on

Noul ministru al învățământului, Monica Cristina Anisie, a făcut marele anunț: școlile vor rămâne închise și nu se știe când acestea vor fi deschise. Da, ați auzit bine: nu se știe când vor fi deschise, deci nu au nici un plan în acest sens, nu au nici o idee.

Este însă bine că PNL și USR au știut foarte bine cum să își împartă funcțiile prin ministere și apoi în fiecare județ în parte. Când a fost vorba de cașcavalul public s-au grăbit să emită soluții. Apropo, în interiorul guvernului sau la sediile aglomerate ale partidelor politice nu se ia noul virus? Aveți cumva imunitate, v-ați vaccinat și noi, prostimea, nu știm acest lucru?

Expresia: cine îi vrea proști pe români, a devenit una de legendă. Școala online nu este deloc o școală ci o bătaie în joc în care unii se prefac că muncesc iar ceilalți se prefac că îi plătesc.

Când afli că un ministru al educației, adică Monica Cristina Anisie, nu are nici o ideea despre ce va urma, în condițiile în care ea este cea care ar fi trebuit să ia aceste decizii, te întristezi. Te întrebi uneori dacă ei știu că funcția de ministru implică decizii și responsabilități și nu doar să răspundă la comenzile de partid.

Școala se face pe băncile școlilor în toată Europa. Anglia va redeschide școlile începând cu data de 4 ianuarie o parte iar cealaltă pe 11 ianuarie, în funcție de particularitățile fiecărei provincii în parte.

citește

Trending

Un produs RO365.RO