Connect with us

EDITORIAL

Dan Tănasă (AUR) câștigă sprijinul și încrederea unor personalități de marcă ale neamului românesc – CURIERUL ROMÂNESC

Published

on

Dan Tănasă (AUR) câștigă sprijinul și încrederea unor personalități de marcă ale neamului românesc – CURIERUL ROMÂNESC

Dan Tănasă, candidat AUR-Mureș, neobosit luptător pentru drepturile românilor din Harghita și Covasna, este susținut la alegerile din 6 decembrie de către avocatul Ioan Sabău-Pop, fost profesor de Drept al Universității „Petru Maior” din Târgu-Mureș.

„Sprijin candidatura domnului Dan Tanasă, pe care îl cunosc de foarte mult timp, stând alături pe baricada unde mai flutură din când în când drapelul drag, tricolorul nostru, și știm cu toții că este viu în toate inimile noastre. Afirm cu dovezi că domnul Dan Tanasă este un luptător neostenit, a dovedit-o până în prezent fără a primi foloase și alte avantaje, dimpotrivă, a fost supus unor atacuri îndelungate de către lacheii, adversarii României, ca să îl compromită și odată cu aceasta să fie diminuată și ideea apărării unui spirit național, a unui patriotism modern, altfel cum este curtat și chiar la modă în toate țările europene și de altfel în întreaga lume”, a declarat Ioan Sabău-Pop, potrivit unei postări de pe pagina lui Dan Tănasă.

„Știu că atât AUR, cât și Dan Tanasă, au programe și proiecții pentru rosturi naționale și temeinice care trbeuiesc îndeplinite prin prezența acestei formațiuni în Parlamentul României. Noi ne adresăm mureșenilor să reflecteze în fața cabinei de vot, la faptul că cei aleși trebuie să fie devotați tradiților și culturii noastre românești, trebuie să cunoască comunitățile locale în care trebuie trăim la un loc cu minorități naționale, în care doar consensul și închegarea scopurilor poate să ducă la triumful spre care aspirăm cu toții. Cu aceste gânduri, repet îndemnul de a vă duce la vot toți cititorii acestui mesaj, mai mult chiar să îi convingeți și pe alții, pentru că trebuie să recunoaștem că avem de depășit nemulțumirile care au dus la ignorarea acestui moment, cel electoral, când avem în mâinile noastre puterea de a ne defini libertatea și democrația”, a mai spus Sabău.

 » Citiți întreg articolul aici.

Continue Reading

EDITORIAL

Parlamentarii se vaccinează în al doilea val, înaintea majorității românilor

Published

on

Parlamentarii români se vor vaccina în perioada imediat următoare, făcând parte din următorul val în care această procedură se va aplica în România.

Dacă primul val s-a referit la cadrele medicale, la persoanele cu risc ridicat sau cu o expunere mare, în al doilea val au fost incluși parlamentarii români, alături de guvernanți și de președintele țării.

Sunt acești politicieni mai importanți decât majoritatea românilor? Cu siguranță că nu, dar pe lângă pensii speciale acum vor avea și un tratament preferențial în fața bolii.

Administrația parlamentului României a anunțat deja senatorii și deputații despre acest drept și li s-a cerut să precizeze dacă doresc să se vaccineze în valul doi, așa cum li se oferă acest drept.

Continue Reading

EDITORIAL

Cuplul PNL-USR a dat comanda: școlile vor rămâne închise. Cine îi vrea proști pe români?

Published

on

Noul ministru al învățământului, Monica Cristina Anisie, a făcut marele anunț: școlile vor rămâne închise și nu se știe când acestea vor fi deschise. Da, ați auzit bine: nu se știe când vor fi deschise, deci nu au nici un plan în acest sens, nu au nici o idee.

Este însă bine că PNL și USR au știut foarte bine cum să își împartă funcțiile prin ministere și apoi în fiecare județ în parte. Când a fost vorba de cașcavalul public s-au grăbit să emită soluții. Apropo, în interiorul guvernului sau la sediile aglomerate ale partidelor politice nu se ia noul virus? Aveți cumva imunitate, v-ați vaccinat și noi, prostimea, nu știm acest lucru?

Expresia: cine îi vrea proști pe români, a devenit una de legendă. Școala online nu este deloc o școală ci o bătaie în joc în care unii se prefac că muncesc iar ceilalți se prefac că îi plătesc.

Când afli că un ministru al educației, adică Monica Cristina Anisie, nu are nici o ideea despre ce va urma, în condițiile în care ea este cea care ar fi trebuit să ia aceste decizii, te întristezi. Te întrebi uneori dacă ei știu că funcția de ministru implică decizii și responsabilități și nu doar să răspundă la comenzile de partid.

Școala se face pe băncile școlilor în toată Europa. Anglia va redeschide școlile începând cu data de 4 ianuarie o parte iar cealaltă pe 11 ianuarie, în funcție de particularitățile fiecărei provincii în parte.

Continue Reading

EDITORIAL

S-a stabilit: salariul minim va crește cu doar 70 de lei, dar pensiile speciale rămân

Published

on

Raluca Țurcan a anunțat astăzu că salariul minim va crește cu doar 70 de lei ajungând la suma de 2 300 de lei.

Raluca Țurcan, ministrul muncii, se laudă cu această mare reușită pe pagina personală de facebook, deși discutăm de o bătaie de joc la adresa românilor.

În acest timp pensiile speciale se mențin deoarece campania electorală a trecut și nici un politician nu mai este interesat de ele. Au avut grijă PSD, PNL și USR să numească la curtea constituțională oamenii lor care de fiecare dată joacă teatru în aceeași piesă și întorc când este nevoie proiectele de lege aprobate.

Și ce să vedeți: Raluca Țurcan cere solidaritate de la români și cere ca noi să înțelegem că nu sunt bani să creștem salariul minim mai sus de 2 300 de lei. Dar ce să vezi, Țurcan susține aceste afirmații din poziția de ministru cu un salariu de câteva mii de euro, peste care mai primește și de la parlament ceva bani.

Dar de ce nu cere Țurcan solidaritate de la parlamentari și să le impună salarii mai mici? Pentru că totul este o mare vrăjeală… să ceri solidaritate de la câteva mii de euro pentru cei care cu greu trăiesc de pe o zi pe alta, asta este culmea vrăjelii.

Continue Reading

Trending

Un produs RO365.RO