Connect with us

ȘTIRI

Sorin Cîmpeanu acuză pe Arafat că ține școlile închise. Nu se mai poate

Published

on

Ministrul educației naționale, Sorin Cîmpeanu, acuză pe secretarul de stat Raed Arafat că ține școlile închise. Decizia de intrare în bănci a elevilor nu mai aparține ministerului educației ci ministerului sănătății și stă în pixul lui Raed Arafat ca educația corectă să înceapă din nou.

Aproape 90% dintre români doresc ca școlile să funcționeze normal și nu cu online conform unui sondaj online realizat pe POLITICAL.RO . Mihai Bogdan comentează această situației cu totul specială dar cu care românii nu sunt de acord:

Copii trebuie de îndată să se reîntoarcă la școală: punct. Timpul pierdut cu școala online nu numai că a fost total neproductiv, dar dacă se continuă așa , atunci iar vom sacrifica o generație de oameni care, fie-mi iertat, nu merită așa ceva. Prin urmare vă solicit să lăsați copii să revină la scoală.

Alexandru Săraru, profesor, susține pe criticii.ro că întoarcerea elevilor pe băncile școlii trebuie să se facă cât mai rapid posibil:

Interacțiunea cu profesorul, interacțiunea cu colegii, sunt esențiale. Observ în fiecare zi diminuarea nivelului de pregătire al elevilor. Ei nu pot face față acestei situații neprevăzute, practic.

Lăsând la o parte situația legată de educație, copiii sunt din ce în ce mai nervoși, mai agitați. Contează foarte mult drumul până la școală, înapoi acasă, câteodată mai rămân în parc și își mai consumă energia. Interacțiunea înseamnă foarte mult pentru psihicul unui copil.

Îmi pun o întrebare : cum poate fi învățat un copil de grădiniță sau din clasa I , să scrie prin acest sistem online?

George Simion, copreședintele AUR, este cel care a dezvăluit acest lucru în urma unei întâlniri stabilite cu ministrul educației , Sorin Cîmpeanu.

EDITORIAL

Parlamentarii se vaccinează în al doilea val, înaintea majorității românilor

Published

on

Parlamentarii români se vor vaccina în perioada imediat următoare, făcând parte din următorul val în care această procedură se va aplica în România.

Dacă primul val s-a referit la cadrele medicale, la persoanele cu risc ridicat sau cu o expunere mare, în al doilea val au fost incluși parlamentarii români, alături de guvernanți și de președintele țării.

Sunt acești politicieni mai importanți decât majoritatea românilor? Cu siguranță că nu, dar pe lângă pensii speciale acum vor avea și un tratament preferențial în fața bolii.

Administrația parlamentului României a anunțat deja senatorii și deputații despre acest drept și li s-a cerut să precizeze dacă doresc să se vaccineze în valul doi, așa cum li se oferă acest drept.

Continue Reading

ȘTIRI

Președintele A.U.R vorbește despre vaccin la emisiunea Subiectiv: „Încă nu mi s-a câștigat încrederea…”

Published

on

Președintele A.U.R., George Simion invitat la emisiunea Subiectiv, din cadrul postului de televiziune Antena 3, a vorbit despre vaccinarea împotriva virusului SARS-CoV-2.

George Simion, întrebat de prezentatorul Răzvan Dumitrescu dacă se va vaccina împotriva virusului, acesta a declarat următoarele: „Încă nu mi s-a câștigat încrederea ca să fiu în primul val de vaccinare. Aștept să văd ce se întâmplă. Vad că în Israel merge bine, în Olanda nu a început, în Romania așa mai cu scârț, dar a început vaccinarea. Vom vedea.”

În ce nu aveți încredere? În autorități sau în serul respectiv?, a întrebat prezentatorul Razvan Dumitrescu?

”În efectele adverse. De obicei un vaccin se testează în 5, 10 ani. Acum s-a făcut totul pe repede înainte. S-ar putea să avem efecte adverse. Eu totodată fac parte dintr-o populație mai puțin afectată de acest virus. Am 34 de ani și sunt cu sănătatea din câte știu bine.”, a completat președintele A.U.R.

Sursă text: Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu

Sursă foto: pagina de Facebook – George Simion

Continue Reading

ȘTIRI

AUR cere deschiderea de urgență a școlilor. Adrian Axinia: este o catastrofă

Published

on

Deputatul AUR de Prahova, Adrian Axinia, cere deschiderea de urgență a școlilor în data de 8 februarie. Acesta consideră că Raed Arafat poartă întreaga răspundere pentru catastrofa sanitară și educațională în care ne aflăm, dar nimeni nu are curajul să îl tragă la răspundere:

„Suntem obligați să deschidem școlile cât mai repede, iar ele se pot deschide chiar și de mâine. Suntem într-o situația catastrofală cu sistemul de învățământ, situație pe care nu am întâlnit-o nici în caz de război.

Data de 8 februarie pentru a duce copiii înapoi pe băncile școlilor este una mai mult decât fezabilă.

Procesul educațional nu se poate desfășura online și acest sistem s-a dovedit un eșec. Nu doar calitatea învățământului are de suferit, dar sute de mii de copii nu au real acces la acest sistem și pentru ei școala nu s-a desfășurat sub nici o formă” declară deputatul AUR pe blogul său de pe curierulromanesc.ro .

Adrian Axinia acuză guvernul PSD-PNL să nu poate să se opună dictaturii impuse de Raed Arafat:

„Nimeni din acest guvern nu își asumă să treacă peste dictatura sanitară indusă de o persoană fără competențe în acest sens și vorbesc acum de Raed Arafat. Patronul sistemului medical românesc, sub a cărui conducere sistemul de ambulanță a fost prăbușit și spitalele au ajuns într-o stare deplorabilă, ține acum pe români în teroare și departe de școală.

Această mascaradă trebuie să se oprească cât mai curând, iar data de 8 februarie nu mai suferă amânare, deși s-ar putea și mai devreme să primim elevii în clase”.

Continue Reading

Trending

Un produs RO365.RO